Blue Roses
Welcome to Blue Roses. | Follow or Dashboard

♛ Padah Menipu :P ♛
Sunday, 8 January 2012 | 10:33 pm | 0 comments


hurm.. first nak cite pasal aku yang keras kepala ni --' semalam aku plan nak iron rambut kat saloon so aku cakap ngan mak aku nak gunting rambut stail BOB hair an,then da sampai kedai aku silap cakap nak gunting rambut sebenarnya aku tipu mak aku nak gnting hakikatnya allah maha berkuasa,cina tu cakap rambut paras bahu cam aku kalau iron RM 350 camtu SO aku pon terkejut! :o NAK TAK NAK POTONG RAMBUT CAM YANA SAMSUDIN TU..TENGOK2 PENDEK THEN AKU MERAYU KAT MAK AKU NAK IRON RAMBUT THEN MAK AKU CAKAP  hurm.. okay lah harga die dalam RM 150 sekali ngan ubat tahan lama.. dalam hati yay! gembira tak terkata hihi balik2 umah aku pon dengan gediknya tunjuk adik aku,so die fras ah mak aku buat rambut mahal2 untuk aku die takde hihi nasib baek jadi rambut aku, kalau tak jadi siap cina tu aku bantai! :P $_$

Past Roses | New Roses
Welcome here.


Hello people! Welcome to Blue Roses. Do follow if you don't mind. BUT don't use harsh words :)

Owner Affies and Links Diary


Leave a Tag and I'll Visit Back Soon!



Big Clap.


Template by : Jihah
Base code by : Jaja
Background by : CherryBam
Image by : WeHeartIt
Material by : Amelia and Applepine
Re-edited by : RaihanaNadia