Blue Roses
Welcome to Blue Roses. | Follow or Dashboard

♛ Late To School :P ♛
Monday, 16 January 2012 | 4:41 pm | 0 comments
hye,da lame nye tak edit blog nie rasanya da berhabuk kot XD haha.. k lah nak story2 nie hihi
firstly,semalam pukul 9:00p.m. aku malas nak iron baju and kemas buku so,aku terus online and then,mak aku suruh aku iron baju malam aku degil aku cakap "alah,esok boley iron sekejap je lah ! ibu nie .. >:( "pastu aku da online2,tengok 2jam da pukul 12:00a.m. aku da ngantok terus pegi tido  but aku da set alarm pukul 5 pagi. then aku lupa nak iron baju keje sekolah ada sikit2 je tapi bukan subjek harini :) pastu aku teros zzzzz.. okay skrunk alarm bunyi pukul 5 tepat aku tengok fon so aku malas bangun aku tekan dismiss and snooze sampai kul 5:30 pagi. aND PUKUL 5:3O PULAK BUNYI ALARM TU ! aku amik sweet time.. tidor lagy then mak aku menjrit2 time tu pukul 6:30 aku kelam kabut macam lipas kudung ah :P mandi 2 amik masa 10 minit iron baju 20 minit kemas buku sekolah 12 minit time tu aku nangis sebab lambat bila sampai gate sekolah aku tengok ramai beratur tulis nama sbb lambat . :) time tu giliran aku tulis nama sbb leat . time sampai pun pukul 07:30 a.m. cikgu haris da tercengok depan pondok pengawal suruh pergi tengah2 dean beratur masuk perhimpunan.. lepas habis perhimpunan cikgu da amek attendent,murid2 suma da naik kelas so giliran budak girls pulak kutip sampah heheh XD malu..lepas kutip sampah terus cepat2 aku naik kelas,so tu lah cite nye ok lah ponat eden taip banyak2 hehe :P k,bye lupyousomuch ! :)

Past Roses | New Roses
Welcome here.


Hello people! Welcome to Blue Roses. Do follow if you don't mind. BUT don't use harsh words :)

Owner Affies and Links Diary


Leave a Tag and I'll Visit Back Soon!



Big Clap.


Template by : Jihah
Base code by : Jaja
Background by : CherryBam
Image by : WeHeartIt
Material by : Amelia and Applepine
Re-edited by : RaihanaNadia