Blue Roses
Welcome to Blue Roses. | Follow or Dashboard

Sunday, 25 December 2011 | 1:35 pm | 2 comments



hei,nak tahu cerita tak,hah dengar nie..haritu aku pegi bercuti  kat Tiara Beach Resort  ngan makcik aku pastu hari kedua..mandi swimming
pool,so dye menari habis ngan anak die dalam pool tu ..biasalah kalau kat swimming pool kan mesti ade lagu :> tak sampai dua minit tuh..abang yang jaga swimming pegi kaunter lagu,so dye pilih lagu rancak biar semua pengunjung Tiara Beach Resort tuh,best laa..
abang tu pulak pegi pilih lagu super bass nyanyian nikki minaj,aku rasa best tapi x adalah syok cam makcik tu ==' heii,makcik2 kaw tu insaf la sikit ek..penat aku cerita pasal kaw haha :')


Past Roses | New Roses
Welcome here.


Hello people! Welcome to Blue Roses. Do follow if you don't mind. BUT don't use harsh words :)

Owner Affies and Links Diary


Leave a Tag and I'll Visit Back Soon!



Big Clap.


Template by : Jihah
Base code by : Jaja
Background by : CherryBam
Image by : WeHeartIt
Material by : Amelia and Applepine
Re-edited by : RaihanaNadia